Gastenboek

Hier leest u wat onze gasten vonden van hun verblijf.

Aan alle fietsliefhebbers,
het is prachig fietsen in de streek, de mooie landschappen, de pittoreske dorpjes, de vriendelijke mensen kortom een fietsparadijs. zelf hebben we een 250 km gefietst doorheen de streek , fietskaarten zijn ter beschikking bij Greet en Eddy een route stippel je zelf uit naar wens, het landschap is licht golvend. Een fiets met wat versnellingen is aangeraden maar iedereen kan hier fietsen.
kortom, wieler liefhebbers, twijfel niet.
Wij komen zeker nog eens terug.

Piet en Wies

We zeggen het nog elke dag hoe gezellig, leuk, lekker, fantastisch, het bij jullie was, we zijn nog steeds aan het nagenieten, nagenieten, nagenieten ...
Ted en Hild

Cher Eddy en Greet,
We kunnen er maar niet over zwijgen, het was bij jullie geweldig! Zowel de kamers, als het eten, als het ongelovelijk ontvangst en de omgeving (dammeke dammeke dammeke...) ps. het was ons onbekend dat 'Eddy' zo'n fantastische kok is, voor zijn stoofvlees zou je speciaal afzakken naar Moulin du Gué'! We wensen jullie nog veel succes toe en zien jullie terug op 18oktober. Vele groeten aan Michel en Marleen en José. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij...
Jessy en Pat Spooren

Bedankt voor de leuke, gezellige en vooral rustgevende periode waarvan wij hebben mogen genieten in "Le Moulin du Gué" Lekker gegeten,goed geslapen en genoten van de prachtige omgeving daar in de streek.
De dagtrip naar jullie toe, was één van de mooiste ritten welke wij ooit met de motor hebben gemaakt, het was de trip die je op deze site aanbeveeld, welke ik heb omgezet naar gps.
Voor iedereen die een kijkje komt nemen in dit gastenboek, kunnen we alleen maar zeggen, "een dikke aanrader".
Pascale en Tonny Sannen

De kinderen hebben het nog steeds over het 'dammen bouwen in de rivier', de eekhoorntjes, de diabolo ... en als de kinderen het naar hun zin hebben dan zo ook de ouders! Bedankt voor het fijne en vooral hartelijke ontvangst in Moulin du Gué! Voor ons waren het erg fijne dagen!
Mark en Lutgart Bruurs-Fransen

We zijn juist terug thuis van een heerlijke vakantie in le moulin du gué.
Alles wat een mens nodig heeft vindt men daar. Rust, ongelooflijk mooie natuur, lekker eten, een ontbijtje waar je vroeger voor op staat en vooral twee hele lieve uitbaters, Greet en Eddy...
Bedankt voor die heerlijke dagen in jullie hemeltje! xxx

Agnes en Andre Boonen-Melis

Hoi greet en eddy
thanks voor de goede ontvangst jullie zitten daar echt geweldig.
spring nog wel eens een keertje binnen
grtz witte

Witte

Halo, wij waren erbij met de opening van Le Moulin du Gué. Het was in één woord super. Het eten was heerlijk, een pluim voor de chefkok.
De streek is zo rustgevend ongelofelijk.
Wij komen zeker nog eens terug.
Proficiat!!

Martine Maes

Het was een heel fijne week, lekker gegeten,goed geslapen en genoten van de mooie streek, we dromen nu al van de volgende keer.
Kato, Flip en Ingrid

Filip Vervoort

Wij hadden het genoegen een drietal dagen te mogen verblijven in een klein paradijsje tussen de eekhoorntjes en het riviertje. Bedankt voor de zeer sympathieke ontvangst en de Kempense gastvrijheid. Onze kinderen hebben ook geweldig genoten en voelden zich onmiddellijk thuis. Kan ook moeilijk anders met zo'n koppel waarin de vriendelijkheid ingebakken zit.
Bedankt en tot ziens.

Mark Bruurs

Gastenboek invullen

Beste bezoekers,
Het is voor ons steeds een groot genoegen te vernemen wat jullie vonden van het verblijf in le Moulin du Gué.
Er zijn tevens nog heel wat plannen om de service en het comfort in de toekomst verder op punt te stellen.

Je kan je verhaal hier vertellen en er tevens vrijblijvend
een foto bijvoegen...