Gastenboek

Hier leest u wat onze gasten vonden van hun verblijf.

Afgelopen week hebben we enkele dagen doorgebracht in de B&B van Greet en Eddy. Alles was prima voor elkaar, het ontbijt was zeer uitgebreid! We hebben ook genoten van het Valentijns diner. Alle reden om het nog eens over te doen. Veel groeten!
Emmie, Helene en IJmert

Hallo Greet en Eddy,
bedankt voor de gastvrijheid die wij de afgelopen dagen hebben mogen ervaren! Alles was top: de locatie; de hartelijke ontvangst; het heerlijke diner; het uitgebreide ontbijt. We hebben goed geslapen, alles was prima verzorgd! We hopen nog eens terug te komen in het mooie gebied waar jullie en onze familie wonen! Tot ziens!

Marjon, Manon en John

Beste Greet en Eddy,
Nogmaals bedankt voor de mooie dagen die we bij jullie mochten doorbrengen.Het heerlijke verblijf,het lekkere eten,de rust van de omgeving maar vooral jullie gastvrijheid zijn geweldig.Fijne mensen waarbij het heerlijk genieten is.Een aanrader voor iedereen. Nogmaals een dikke mercie voor de leuke dagen en tot gauw!

Veronique en Dirk uit Laarne

Hoi Eddy en Greet. We zijn pas met onze motor even bij jullie op vakantie geweest. Ondertussen zijn we weer veilig thuis. Ik moet zeggen.... het is heerlijk rustgevend bij jullie en dat heeft ons heel veel deugd gedaan.Ook onze complimenten voor de superlieve ontvangst en het heerlijke eten!! We gaan zeker nog eens terug komen! Ah ja, Eddy, als je je vislijn nog eens meegeeft, graag ook levende 'moikes' want met die ik nu had vang je nog geen slijkpaling of lag het toch aan mij ;-) haha!
Jos, Paul, Kjers en Marc

Beste Eddy en Greet. Wij waren bij jullie op 1 juli,op onze terugreis van het zuiden.We waren aangenaam verrast door de originaliteit en de netheid van de kamers. 's Avonds heb ik kunnen genieten van het lekkere charollaisvlees. Het ontbijt was ook dik in orde, en veel beter en uitgebreider dan in vele hotelletjes van logis de France waar we ondertussen  ook al geweest zijn. Het is echt een aanrader om bij jullie te verblijven. Nog veel succes!
Freddy en Anny

Hey Eddy en Greet! Het is een heel aangenaam en plezant weekend geweest bij jullie. De kids vragen nu al wanneer we terug gaan naar Frankrijk want Frankrijk is alleen bij jullie hé, je weet wel! Een heel weekend lekker gegeten, geslapen, goei gezelschap en goei weer. Puur genieten dus. Merci en tot binnenkort!
Guy, Inge en de kids

Lieve Greet en Eddy,
Langs deze weg willen we jullie nog even bedanken voor de prachtige vakantie die we bij jullie mochten doorbrengen! Wij mochten genieten van een vriendelijk en warm onthaal, nette en verzorgde kamers, een sprankelend ontbijt, een uiterst rustgevende omgeving, leuke terrasavonden aan het kabbelende water in gezelschap van fijngevoelige mensen, met als kers op de taart: het Bourgondische eten dat door de chef-kok met veel liefde werd klaargemaakt! Dit is PUUR GENIETEN ! Een dikke pluim voor de uitbaters! Veel liefs!
Annemie, Rudy, Tim en Lesly

Aan alle fietsliefhebbers,
het is prachig fietsen in de streek, de mooie landschappen, de pittoreske dorpjes, de vriendelijke mensen kortom een fietsparadijs. zelf hebben we een 250 km gefietst doorheen de streek , fietskaarten zijn ter beschikking bij Greet en Eddy een route stippel je zelf uit naar wens, het landschap is licht golvend. Een fiets met wat versnellingen is aangeraden maar iedereen kan hier fietsen.
kortom, wieler liefhebbers, twijfel niet.
Wij komen zeker nog eens terug.

Piet en Wies

We zeggen het nog elke dag hoe gezellig, leuk, lekker, fantastisch, het bij jullie was, we zijn nog steeds aan het nagenieten, nagenieten, nagenieten ...
Ted en Hild

Cher Eddy en Greet,
We kunnen er maar niet over zwijgen, het was bij jullie geweldig! Zowel de kamers, als het eten, als het ongelovelijk ontvangst en de omgeving (dammeke dammeke dammeke...) ps. het was ons onbekend dat 'Eddy' zo'n fantastische kok is, voor zijn stoofvlees zou je speciaal afzakken naar Moulin du Gué'! We wensen jullie nog veel succes toe en zien jullie terug op 18oktober. Vele groeten aan Michel en Marleen en José. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij...

Jessy en Pat Spooren

Bedankt voor de leuke, gezellige en vooral rustgevende periode waarvan wij hebben mogen genieten in "Le Moulin du Gué" Lekker gegeten,goed geslapen en genoten van de prachtige omgeving daar in de streek.
De dagtrip naar jullie toe, was één van de mooiste ritten welke wij ooit met de motor hebben gemaakt, het was de trip die je op deze site aanbeveeld, welke ik heb omgezet naar gps.
Voor iedereen die een kijkje komt nemen in dit gastenboek, kunnen we alleen maar zeggen, "een dikke aanrader".

Pascale en Tonny Sannen

We zijn juist terug thuis van een heerlijke vakantie in le moulin du gué.
Alles wat een mens nodig heeft vindt men daar. Rust, ongelooflijk mooie natuur, lekker eten, een ontbijtje waar je vroeger voor op staat en vooral twee hele lieve uitbaters, Greet en Eddy...
Bedankt voor die heerlijke dagen in jullie hemeltje! xxx

Agnes en Andre Boonen-Melis

hallo!
het was een heel leuk weekend bij jullie! Zalig zonnetje, lekker eten, prachtige natuur en goed gezelschap! We hebben er van genoten! Onze kindjes willen heel graag nog eens komen zwemmen in de Somme!
Groetjes van ons!
Dirk, Inge, Robbe en Lis

Halo, wij waren erbij met de opening van Le Moulin du Gué. Het was in één woord super. Het eten was heerlijk, een pluim voor de chefkok.
De streek is zo rustgevend ongelofelijk.
Wij komen zeker nog eens terug.
Proficiat!!

Martine Maes

Beste Eddy en Greet,
Ondanks het minder goede weer deze week, scheen de zon toch altijd tijdens ons verblijf. De zon was er dankzij jullie gastvrijheid,door de mooie wandelingen, de pittoreske auto-uitstappen.... en het eten! Vooral de zalm en de streek-beefsteak waren heel lekker! Picco bello! Bedankt en nog veel succes met jullie hotelletje!
jan en Carolina

Wij hadden het genoegen een drietal dagen te mogen verblijven in een klein paradijsje tussen de eekhoorntjes en het riviertje. Bedankt voor de zeer sympathieke ontvangst en de Kempense gastvrijheid. Onze kinderen hebben ook geweldig genoten en voelden zich onmiddellijk thuis. Kan ook moeilijk anders met zo'n koppel waarin de vriendelijkheid ingebakken zit.
Bedankt en tot ziens.

Mark Bruurs

Beste Eddy en Greet,
We zijn al een paar weken terug van onze vakantie bij jullie. We hebben er echt genoten van de stilte en van het goede gezelschap. Ook het eten was heerlijk! Bedankt voor het uitstippelen van de mooie fietsroutes! Echt een aanrader voor wie met de fiets wil genieten van de rust en de mooie natuur! We hopen zeker nog eens bij jullie terug te keren. Nogmaals bedankt voor de goede ontvangst en veel succes verder!
Groetjes, Luc, Marleen, Pieter en Bert

Gastenboek invullen

Beste bezoekers,
Het is voor ons steeds een groot genoegen te vernemen wat jullie vonden van het verblijf in le Moulin du Gué.
Er zijn tevens nog heel wat plannen om de service en het comfort in de toekomst verder op punt te stellen.

Mail ons je verhaal. Je kan ook een fototje meesturen : .